info@konsut.com.tr +90 332 310 15 00

Peyniraltı Suyu Tozu

%50 Demineralize %70 Demineralize

Çeşitli peynirlerden elde edilen taze peyniraltısularının pastörize edilip nanofiltrasyon ünitesinde demineralize edilmesi ve sıcak hava üzerine pulverize edilerek kurutulmasıyla üretilmektedir. Yarı mamul maddedir.

Toz olarak, eritilerek veya farklı gıda maddeleri ile birlikte kullanılabilir. Kendine has krem veya sarı renkte, kendine has akışkan toz yapıda, homojen görünümde olup hiçbir koruyucu madde, renklendirici madde ve diğer katkı maddeleri içermemektedir.

Süt tozu; protein, kalsiyum ve fosfor açısından da oldukça zengin bir üründür. Süt tozu hiçbir katkı maddesi veya imalat yardımcı maddeleri kullanılmadan, bütün kalite kontrolleri yapılmış taze ve sağlıklı sütlerden üretilir.

İçindekiler: Pastörize Peynir Altı Suyu

Ürün Bilgileri

    Ambalaj Şekli İç ambalaj LDPE, dış ambalaj Kraft torba
    Raf Ömrü 12 ay
    Muhafaza Şartları Maks. %65 bağıl nem ve 30°C
    İçerik Bilgisi Pastörize Peynir Altı Suyu

Besin Değerleri

    Enerji ve Besin Ögeleri 100 g için
    Enerji Değeri(Kcal/Kj) 365 /1527
    Protein (g) 7
    Yağ(g) 1
    Doymuş Yağ(g) 0,60
    Karbonhidrat(g) 82
    Şekerler (g) 82
    Tuz (g) 2,5