Tereyağ
Pastörize süt kremasının “tereyağı kültürü” ile olgunlaştırılıp yayıklanması ile üretilmiştir.
Üretim tamamen otomatik ve bilgisayar kontrollü sistemlerde el değmeden yapılır.
İçindekiler: Pastörize İnek sütü kreması, tereyağı kültürü
Ürün Bilgileri
Ambalaj Şekli | Karton koli, plastik kova, zarf tipi vakumlu ambalajlar |
Raf Ömrü | 6 ay |
Muhafaza Şartları | +4°C altında muhafaza edilmelidir. |
İçerik Bilgisi | Pastörize İnek sütü kreması, tereyağı kültürü |
Besin Değerleri
Enerji ve Besin Ögeleri 100 g için | |
Enerji Değeri(Kcal/Kj) | 741,68 / 3100,34 |
Protein (g) | 0,85 |
Yağ(g) | 82 |
Doymuş Yağ(g) | 51,40 |
Karbonhidrat(g) | 0,07 |
Şekerler (g) | 0,07 |
Tuz (g) | 0 |