info@konsut.com.tr +90 332 310 15 00

Tereyağ

Pastörize süt kremasının “tereyağı kültürü” ile olgunlaştırılıp yayıklanması ile üretilmiştir.

Üretim tamamen otomatik ve bilgisayar kontrollü sistemlerde el değmeden yapılır.

İçindekiler: Pastörize İnek sütü kreması, tereyağı kültürü

Ürün Bilgileri

    Ambalaj Şekli Karton koli, plastik kova, zarf tipi vakumlu ambalajlar
    Raf Ömrü 6 ay
    Muhafaza Şartları +4°C altında muhafaza edilmelidir.
    İçerik Bilgisi Pastörize İnek sütü kreması, tereyağı kültürü

Besin Değerleri

    Enerji ve Besin Ögeleri 100 g için
    Enerji Değeri(Kcal/Kj) 741,68 / 3100,34
    Protein (g) 0,85
    Yağ(g) 82
    Doymuş Yağ(g) 51,40
    Karbonhidrat(g) 0,07
    Şekerler (g) 0,07
    Tuz (g) 0