info@konsut.com.tr +90 332 310 15 00

Sadeyağ

Pastörize Tereyağının eritilerek tortu, köpük ve suyundan ayrılmasıyla elde edilmektedir. Mamul ve yarı mamul madde olarak tüketime sunulur.

Kendine has sarı renkte, kendine has kıvam ve yapıda, homojen, pürüzsüz, parlak görünümlü ve lekesiz.

Üretim tamamen otomatik ve bilgisayar kontrollü sistemlerde el değmeden yapılır.

İçindekiler: Pastörize tereyağı

Ürün Bilgileri

    Ambalaj Şekli Plastik kova, teneke kutu, teneke kova, karton koli
    Raf Ömrü 1 yıl
    Muhafaza Şartları +4°C altında muhafaza edilmelidir.
    İçerik Bilgisi Pastörize tereyağı

Besin Değerleri

    Enerji ve Besin Ögeleri 100 g için
    Enerji Değeri(Kcal/Kj) 896,1/3748,86
    Protein (g) 0,25
    Yağ(g) 99,5
    Doymuş Yağ(g) 61,89
    Karbonhidrat(g) 0
    Şekerler (g) 0
    Tuz (g) 0