Sadeyağ
Pastörize Tereyağının eritilerek tortu, köpük ve suyundan ayrılmasıyla elde edilmektedir. Mamul ve yarı mamul madde olarak tüketime sunulur.
Kendine has sarı renkte, kendine has kıvam ve yapıda, homojen, pürüzsüz, parlak görünümlü ve lekesiz.
Üretim tamamen otomatik ve bilgisayar kontrollü sistemlerde el değmeden yapılır.
İçindekiler: Pastörize tereyağı
Ürün Bilgileri
Ambalaj Şekli | Plastik kova, teneke kutu, teneke kova, karton koli |
Raf Ömrü | 1 yıl |
Muhafaza Şartları | +4°C altında muhafaza edilmelidir. |
İçerik Bilgisi | Pastörize tereyağı |
Besin Değerleri
Enerji ve Besin Ögeleri 100 g için | |
Enerji Değeri(Kcal/Kj) | 896,1/3748,86 |
Protein (g) | 0,25 |
Yağ(g) | 99,5 |
Doymuş Yağ(g) | 61,89 |
Karbonhidrat(g) | 0 |
Şekerler (g) | 0 |
Tuz (g) | 0 |